Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Využijte 5% slevu na vše nezlevněné v obchodě kabelecky.cz. Slevový kód QS6Z36VM

Představujeme Zoot.cz: na cesty do práce i na konec světaPředstavujeme Zoot.cz: na cesty do práce i na konec světa

Představujeme Zoot.cz: na cesty do práce i na konec světa

12. března 2024

S novou dobou přichází i nové možnosti a s nimi spojená očekávání. Není tedy divu, že vyhledáváme stále lepší a pohodlnější způsoby, jak čas trávit doma, v zahraničí, ale i na cestách. S tím jsou spojeny i vyšší nároky na naše cestovní zavazadla, která by měla být lehká, bezpečná, komfortní pro přesun kamkoliv a v neposlední řadě i designová. A to všechno už spousta z dnešních kufrů i tašek je. Kde ale hledat ten největší výběr za nejlepší ceny? Za nás je sázkou na jistotu e-shop Zoot. Tak pokračujte ve čtení a my vám představíme jednoho z našich partnerských e-shopů, kterým je právě tento módní gigant.

Cesty jsou aktivitou, která nás spojuje odedávna, a odedávna také hledáme způsoby, jak si tuto aktivitu co nejvíce zpříjemnit. Vždyť dosahování nových hranic, poznávání nových krajů i lidí, ale i obyčejné cesty do práce nebo do školy se mohou stát zdrojem inspirace a radosti. Jen vědět jak na to. A toto know-how má módní e-shop Zoot, který se o něj s námi dělí již více než patnáct let.

Zoot je e-shop, který zná jistě spousta z vás. Původně byl založen v roce 2009 a od té doby se zapsal do povědomí mnohých. Primárně se zaměřuje na oblečení a obuv, ale v jeho sortimentu naleznete i doplňky do domácnosti, kosmetiku, doplňky stravy, sportovní zboží a v neposlední řadě i cestovní zavazadla. A na ty jsme se dnes zaměřili i my. Výběr mají totiž obrovský. Od klasických skořepinových a látkových kufrů, přes cestovní a víkendové tašky, až po drobnější doplňky, jako městské batohy, plážové tašky a ledvinky. To vše nabízí tento módní gigant. A jaká má hodnocení zákazníku? Jaké způsoby dopravy nabízí? A jak to má s platbami nebo reklamacemi?

Logo zoot.cz

Služby e-shopu s módními doplňky Zoot

Sortiment zboží je na Zootu skutečně široký. Kromě klasických cestovních kufrů a tašek se zaměřují i na městské a turistické batohy a drobné doplňky, jako peněženky, ledvinky a nejrůznější pouzdra. Díky přehlednému rozdělení se v něm ale snadno vyznáte, a to i v případě, že navštívíte e-shop poprvé. Kategorie jsou rozděleny do sekcí: ženy, muži, děti, home a beauty. A dále se můžete snadno proklikat do sekce výprodej. Stačí tedy pár snadných kroků a můžete mít doma vše, co na vaše cesty potřebujete.

Co vše vás ale na Zootu čeká? Jaké možnosti máte? A co na něj říkají ostatní? Shrnuli jsme pro vás základní informace, které jistě budou zajímat všechny, tedy:

  • Informace
  • Sortiment
  • Cena
  • Doprava
  • Hodnocení zákazníků

Informace

Design e-shopu je čistý a moderní a odpovídá očekáváním dnešní mladé generace. Navíc je velmi svěží a barevný, a to díky výrazným vizuálům i celkové komunikaci značky. Je to zkrátka jeden z těch e-shopů, do kterého se těšíte vstoupit. Nejdůležitější informace naleznete hned na hlavní stránce a produkty jsou přehledně rozděleny do kategorií podle pohlaví, typu zboží, ale například i slev.

Obchodní podmínky, informace o platbě a dopravě nebo pokyny k vrácení zboží najdete snadno v patičce webové stránky, na jedno kliknutí a vše je zcela transparentní. Ověření důvěryhodnosti naleznete například na Heurece a valná většina recenzí je pozitivních. Obchod můžete kontaktovat přes telefon, e-mailem nebo jednoduše přes WhatsApp. A pro nákup se nemusíte registrovat.

Módní blog sice na Zootu nenajdete, ale za to má svou vlastní aplikaci, která nabízí také velmi moderní online prostředí, snadné ovládání a je celá v českém jazyce. Kromě toho se můžete přihlásit i k odběru newsletteru, ve kterém se dozvíte o všech novinkách a aktuálních módních trendech i akcích.

Informace
Online chatano
Mobilní aplikaceano
Newsletterano
Počet recenzí na Heurece4 725
Kamenné prodejnyano
Recenze jednotlivých produktůne
Nutnost registracene
Blogne

Sortiment

Sortiment na e-shopu je za nás tím největším lákadlem k nákupu. Je totiž skutečně široký. Jak už jsme zmínili výše, Zoot je primárně zaměřen na prodej oblečení a obuvi. To ale rozhodně neznamená, že v jiných kategoriích zaostává. Ba naopak. I například výběr módních a cestovních doplňků doslova nemá hranic. Nevěříte? Tak ho společně pojďme prozkoumat.

Tím největším „lákadlem” mezi doplňky na Zootu budou jistě dámské tašky a kabelky. Zde můžete vybírat mezi tisíci produkty českých i zahraničních značek, desítkami velikostí i barev, ale i materiálů a střihů. Zkrátka vše pro velké cestovatelky, které zrovna vybírají novou tašku do letadla, milovnice kožených kabelek i fanynky vintage stylu. Zoot si tedy zakládá na variabilitě své nabídky a za to si ho moc ceníme.

Samozřejmě ale tou nejzajímavější kategorií pro nás jsou cestovní zavazadla. Travelite, Heys, Thule, a mnoho dalších. To je výčet výrobců kufrů, které naleznete v jejich sortimentu. A značky nejsou to jediné, z čeho můžete vybírat. Zaměřit se můžete i na konkrétní materiály, velikosti a barvy. Představivosti se zkrátka na Zootu meze nekladou. A vybírat zde samozřejmě můžete i z jednotlivých kousků, sad, příručních zavazadel, kosmetických kufříků nebo naopak nadrozměrných zavazadel.

Ano, i peněženky jsou nezbytnou součástí výbavy každého cestovatele. A nejen jeho. Tento malý doplněk je nedílnou součástí našich každodenních životů, a i když nejsou na první pohled dobře viditelné, tak by jejich výběr měl být promyšlený. Vždyť chrání náš majetek, a zároveň jsou ukázkou našeho stylu, a tím i osobnosti. Na Zootu naleznete nepřeberný výběr i těchto kousků. Kůže i polyester, velké i kapesní, černé i barevné. To vše a mnohem více zde můžete vybírat. A to od předních značek, jako Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Armani, O'neill, a mnoho dalších.

Další nedílnou součástí sortimentu na Zootu, a další nedílnou součástí výbavy všech cestovatelů, jsou batohy. Ty jsou v tomto případě rozděleny hned do několika kategorií, a to městské, sportovní, turistické, batohy na notebook a vaky. Každý si tu tak vybere to své. Pro minimalisty, hipstery a milovníky retra tu čekají kožené ruksaky. Na nadšence sportovního stylu zase batohy z funkčních materiálů. A pro romantické duše mají na Zootu značky Vuch nebo Desigual.

Zoot ale nezapomíná ani na naše nejmenší. Protože - co si budeme povídat - kdo nechává na svých cestách za dobrodružstvími děti doma? A i ti malí drobečci chtějí cestovat stylově a pohodlně. A ideálně i ukázat celému světu jejich oblíbené pohádkové hrdiny. Proto má Zoot ve své nabídce značky jako Heys nebo Travelite, které dětem rozumí a s láskou pro ně vyrábí cestovní zavazadla s obrázky a na míru.

Cena

Vzhledem k tomu, že má Zoot v České republice skutečně velké zastoupení a je často vyhledávaným e-shopem, jejich ceny se od toho odvíjí. Nabízí tak skutečně kvalitní produkty za ty nejlepší ceny, a sezónní výprodeje, či zvýhodněné nabídky. Na své si tu tak přijde každý, a to ve všech cenových kategoriích. Ať už tedy vybíráte velký skořepinový kufr od Titanu, víkendovou tašku značky Vuch nebo batoh Vans, zde si na to své přijdete. O kvalitu se ale rozhodně bát nemusíte. Ať už pořizujete doplněk za tisíc nebo pět tisíc, vždy bude v té nejvyšší jakosti. Zároveň e-shop nabízí i sekci Výprodej, kde můžete vybírat ze zlevněných kousků nejen během sezónních slev, ale po celý rok.

Cena
Platba kartou onlinezdarma
Google Payzdarma
Dobírkacena v e-shopu
Platba převodemzdarma
Platba na prodejnězdarma

Doprava

Potřebujete vaši objednávku obdržet co nejrychleji? Žádný problém. Zboží je ihned odesláno, a pokud preferujete osobní odběr v prodejně, můžete si vybrat způsob dopravy na některou z poboček Zootu, kde si můžete zboží rovnou i vyzkoušet a v případě potřeby tam nechat nebo objednat jinou velikost. Zároveň můžete využít výdejní místa po celé České republice, kterých je více než 3 000, a která poskytují komfort osobního odběru pro každého z vás. Pro možnost dopravy ale můžete využít i snadné zaslání přímo domů, a to od kurýrních služeb PPL, DPD nebo Zásilkovna.

Doprava
PPL/GLS/DPD99 Kč
Zásilkovna69 Kč
Výdejní místa69 Kč
Osobní odběr na prodejně49 Kč
Zoot kurýr (po Praze do 2 hodin)119 Kč
Doprava zdarma při nákupu nad2 000 Kč

Hodnocení zákazníků

A co je hlavní? I hodnocení a recenze zákazníků jsou ve většině případů kladné. Například na Heurece mají hodnocení 4,8 hvězdiček, a to především za rychlost doručení, výběr zboží a ceny. Sečteno podtrženo, většina zákazníků si pochvaluje široký výběr a rychlost dopravy, a také nadstandardně velký výběr zboží. A s tím musíme souhlasit i my. Navíc, v dnešní době, kdy jsou podvodné e-shopy na každém rohu, si Zoot drží své renomé spolehlivého prodejce, a to díky dlouholetému působení na trhu i spokojeným ohlasům ze strany zákazníků.

Hodnocení zákazníků zoot.cz

A pokud už zkušenosti se Zootem máte a chcete se o ně podělit, tak můžete, a to například na Heurece.

Závěr

Zoot patří k největším e-shopům na českém trhu, a od toho se také odvíjí jejich nabídka a široký sortiment značek i druhů zboží. Velkou pochvalu od nás mají za moderní a čistý vzhled webu, možnost vyzkoušení zboží v Zoot prodejnách, dopravu od 49 Kč a snadnou komunikaci přes WhatsApp chat. Nákup je možný i bez registrace a na výběr jsou všechny způsoby platby i dodání. A proto nákup zde doporučujeme. Léty prověřená důvěryhodnost, široký výběr a snadný nákup i komunikace s e-shopem. To vše na Zootu najdete.

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a láska k módním doplňkům se u ní začala projevovat již v dětství, kdy s chutí upravovala a přešívala každý kousek, který nabízela ranná devadesátková móda. Orientuje se především na psaní článků, ale také e-booků a její největší módní inspirací jsou Francie a Skandinávie.

Nahoru

Podrobné nastavení

Co jsou cookies?

Soubory cookie jsou používány zejména k analýze údajů o uživatelích webu, k zobrazování personalizovaného obsahu, ke zlepšení funkčnosti webových stránek a v neposlední řadě ke zlepšení zážitku návštěvníků tohoto webu.

  • Nutné cookies

    Nutné cookies jsou nezbytné pro správné fungování a zobrazení webu i aplikací. Webová stránka bez nich nemůže fungovat. Ve většině případů jsou přednastaveny jako odezva na akci, kterou uživatel již provedl, jako například přihlašování, bezpečnostní nastavení nebo třeba vyplňování formulářů.

  • Preferenční cookies

    Preferenční cookies usnadňují uživatelům webu například vyplňovaní formulářů, neboť si pamatují jejich preference a není je tak nutné opakovaně vyplňovat. Preferenční cookies nejsou pro chod webu nezbytné a lze je tedy odmítnout. Jejich povolení však uživateli výrazně zjednodušuje a zpříjemňuje používání tohoto webu.

  • Analytické cookies

    Analytické cookies slouží tvůrcům webu k tomu, aby měli dostatečných přehled o využívání webu a s tím související možnost jej neustále zdokonalovat. Díky nim tak mají tvůrci přehled o tom, které stránky a funkcionality návštěvníci nejvíce využívají. Povolení těchto cookies však není pro uživatele nezbytné.

Nastavení cookies

Soubory cookie jsou používány zejména k analýze údajů o uživatelích webu, k zobrazování personalizovaného obsahu, ke zlepšení funkčnosti webových stránek a v neposlední řadě ke zlepšení zážitku návštěvníků tohoto webu.

Přijmout Nastavení