Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Využijte 5% slevu na vše nezlevněné v obchodě kabelecky.cz. Slevový kód QS6Z36VM

Představujeme Kabelečky.cz: ideální kožené doplňky do městaPředstavujeme Kabelečky.cz: ideální kožené doplňky do města

Představujeme Kabelečky.cz: ideální kožené doplňky do města

26. března 2024

Nákup módy přes internet nemusí být vždy snadný. Někdy si nejsme jistí materiálem, barvou, jindy zase typem zboží. A výjimkou není ani situace, kdy se zboží vrací kvůli nesedící velikosti či jednoduše jiným očekáváním. Pak tu jsou ale e-shopy, kde je toto riziko podstatně menší, a to díky autentickým vizuálům, podrobným informacím a skvělé komunikaci s obchodem. A jedním takovým jsou i Kabelečky.cz. Pokud tedy právě sháníte nový kufr, batoh, ale i kabelku nebo tašku do práce, pokračujte ve čtení a my vám představíme jednoho z našich partnerských e-shopů, kterým je právě on. A třeba se stane partnerským e-shopem i pro váš život.

Věřte nebo ne, ale vaky, kapsy a tašky jsou nedílnou součástí našich životů už od doby kamenné. Je to zkrátka nepostradatelný suplement, který je pevně spjat s naší minulostí, současností a jistě i budoucností. A vyvíjí se stejně, jako lidstvo samo. Dříve bylo k dostání jen v několika typech a materiálech, ale dnešní nepřeberné množství dokáže splnit i očekávání těch nejnáročnějších. A stejně tomu je i na e-shopu Kabelečky.cz, který nabízí široký sortiment dámských doplňků, jako kabelky, batohy, peněženky, ale i pánských aktovek nebo víkendových tašek. A k tomu všemu si přičtěte i kufry. Zkrátka vše, nač si jen vzpomenete.

Tento brněnský e-shop začal psát svůj příběh v roce 2014 a od té doby se rozrostl do převážně kožených doplňků, který se zaměřuje na tuzemské i zahraniční výrobce. Jejich bestsellery jsou značky, jako Hexagona, Burkely, Marina Galanti, David Jones, Emily & Noah, Enrico Benetti nebo Sparwell. Nesmíme ale zapomenout ani na výše zmíněné české značky, jako Lagen nebo Facebag. Vizí značky přitom je být součástí velkého světa módy a udržet si pozici předního prodejce módních doplňků v České republice.

logo-kabelecky-cz

Služby e-shopu s módními doplňky Kabelečky.cz

Nabídka zboží na Kabelečkách je skutečně široká, protože se kromě klasických kabelek, batohů, aktovek, kufrů a víkendových tašek, zaměřují i na peněženky, ledvinky, spisovky, a další módní doplňky. Všechny kategorie najdete ale přehledně rozřazené. Hlavní stránka vás navede na základní rozdělení: ženy, muži, kufry, sport, novinky, výprodej a konkrétní značky. Jakmile myší stoupnete na vybranou položku, vyjede na vás rozbalovací lišta, kde se snadno zorientujete, a která vás navede tam, kam je potřeba. Jak jsme výše zmínili, na stránce naleznete i kategorii: Výprodej, kde po celý rok naleznete zboží ve slevě. Zároveň e-shop pravidelně nabízí další extra slevy na sezónní zboží nebo jednotlivé značky.

A co vás tedy konkrétně na Kabelečkách čeká? Jaké možnosti máte? A co na tento e-shop říkají ostatní? Shrnuli jsme pro vás základní informace, které jistě budou zajímat všechny, tedy:

  • Informace
  • Sortiment
  • Cena
  • Doprava
  • Hodnocení zákazníků

Informace

Celý e-shop prošel nedávno kompletním redesignem, který je tak velmi moderní a uživatelsky přátelský. Navíc je plný autentických fotek. Na hlavní stránce jsou umístěny oblíbené kategorie, nové zboží i novinky z blogu, a vše je přitom doplněno a stylové vizuály. Autentické vizuály, se záměrem na detail, naleznete i u jednotlivých produktů.

Obchodní podmínky, ochranu osobních údajů, informace o platbě a dopravě nebo pokyny k vrácení zboží najdete snadno v patičce webové stránky. Vše je tedy zcela transparentní a jasně napsáno. Ověření důvěryhodnosti naleznete například na Heurece nebo Googlu a naprostá většina recenzí je pozitivních. Obchod můžete kontaktovat přes telefon nebo e-mailem a pro nákup se nemusíte registrovat.

Kromě toho všeho na e-shopu naleznete i pravidelně aktualizovaný blog, plný tipů, seznamování s jednotlivými značkami, novými kolekcemi i všeobecných rad. A ani zde nechybí designové a autentické fotografie.

Informace
Online chatne
Mobilní aplikacene
Počet recenzí na Googlu1 134
Počet recenzí na Heurece2 535
Kamenné prodejnyano
Velkoobchodano
Recenze jednotlivých produktůne
Nutnost registracene
Blogano

Sortiment

Základním a nejdůležitějším pilířem tohoto e-shopu jsou dámské kabelky. Ty můžete vybírat ve všech tvarech i materiálech, přičemž největší zaměření je na přírodní kůži. V nabídce tak naleznete klasické kabelky přes rameno, do ruky, crossbody, psaníčka, ale i shopperky nebo plážové tašky. Zároveň e-shop klade důležitost na široký výběr značek. těch tu naleznete stovky a všechny jsou ověřené. Součástí nabídky jsou samozřejmě i nejnovější módní trendy, jako malé kabelky na mobil nebo kabelkové batohy.

Další široký sortiment nabízí pánské tašky a aktovky. Ty jsou, stejně jako kabelky, rozřazeny podle materiálů, barev, stylů i značek. Kromě toho zde můžete vybírat například i mezi formáty, a to vhodné pro notebooky nebo menší. A kdo se v nabídce Kabeleček najde? Určitě všichni. Pro hipstery zde mají vintage aktovky z kvalitní hovězí kůže, pro business many tašky výrobců Bugatti nebo Lagen, pro minimalisty doplňky v čistých liniích, které nabízí například i značka Calvin Klein a sportovní nadšenci tu najdou menší etue nebo tašky přes rameno z nylonu.

Kabelečky.cz nabízí ale i široký výběr dámských a pánských batohů. Ty zde můžete vybírat z kožených, syntetických i textilních materiálů. Jsou rozřazeny do kategorií jako městské, sportovní nebo na notebook a volit můžete i ze skutečně velkých možností značek. Pokud tedy preferujete městskou eleganci, jistě si přijdete na své u značek jako Burkely nebo Tamaris. Pokud máte raději retro, jistě vás nadchne Sparwell a Bellicci.

Cestovní a víkendové tašky se staly populárními zejména v posledních letech a okouzlují tradičními i moderními materiály, ale i elegantním designem. Na Kabelečkách najdete celou kategorii s těmito módními doplňky. Všichni, kteří o víkendech vyjíždějí mimo domov nebo často cestují na služební cesty, si tu tak mohou vybrat ideální model právě pro sebe.

Další širokou nabídku mají Kabelečky.cz i v oblasti cestovních zavazadel. Najdete zde skořepinové i látkové kufry, velké, střední i palubní velikosti a značky jako United Colors of Benetton, Enrico Benetti nebo Madisson. A protože e-shop myslí na všechny, tak si zde na své přijdou i děti, pro které mají Kabelečky obzvláště roztomilý sortiment. V neposlední řadě zde můžete nakupovat celé sady cestovních zavazadel, které vynikají jak kvalitou, tak i širokým výběrem barev.

Kabelečky.cz se ale zaměřují i na menší módní doplňky, jako peněženky, spisovky, maté tašky na mobil a doklady nebo i klíčenky. Zkrátka vše, co z jednoduchého outfitu vytvoří originální look s vlastním podpisem. Sortiment je ale vždy vybírán z kousků, které zaručují kvalitu materiálů i zpracování a nadčasové a trendy designy.

Cena

Kabelečky si tedy zakládají na širokém sortimentu zboží. Za zmínku ale určitě stojí i jejich ceny. S ohledem na kvalitu zboží si totiž vedou velmi dobře i cenové výhodný prodejce. Zároveň je zde bráno v potaz zboží všech cenových skupin. Můžete si tu tak vybrat kabelku z pravé kůže, která s vámi vydrží celé roky a kufry z ABS materiálů, které přečkají i drsnější zacházení na letištích. Také se ale můžete zaměřit na doplňky z nylonu nebo polyesteru, které jsou jak funkční, tak i cenově dostupné. A součástí nabídky je také kategorie Výprodej, kde po celý rok naleznete módní doplňky v akci.

Cena
Platba kartou onlinezdarma
Google Payzdarma
Dobírkacena v e-shopu
Platba převodemzdarma
Platba na prodejnězdarma

Doprava

Ať už na váš nákup nespěcháte nebo si nový módní doplněk chcete vzít co nejdříve, buďte bez obav. Kabelečky.cz vám vaši objednávku bleskově odešlou. A pokud preferujete osobní odběr v prodejně, místo výdejních míst, můžete navštívit to v Brně, kde vám vše vydají ochotné paní prodavačky. Zároveň můžete využít výdejní místa Zásilkoven nebo služby přepravce DPD. A pokud si objednávku rozmyslíte, tak můžete zboží jednoduše vrátit, a to po dobu 14 dní.

Doprava
PPL/GLS/DPD89 Kč
Zásilkovna59 Kč
Výdejní místazdarma
Osobní odběr na prodejnězdarma
Doprava zdarma při nákupu nad1 500 kč

Hodnocení zákazníků

Co je ale nejdůležitější? Nákup v tomto obchodě si chválí i zákazníci, a to jak na e-shopu, tak i na Heurece a Googlu. Většina z nich přitom oceňuje rychlost dodání, kvalitu zboží a široký výběr. A zcela oprávněně. V dnešní době se totiž s podvodnými prodeji doslova roztrhl pytel. A vybrat tak bezpečný e-shop může být oříšek. Kabelečky.cz jsou ale klasickým a ověřeným prodejcem, na kterého je stále spoleh.

hodnoceni-zakazniku-kabelecky-cz

A pokud už zkušenosti s tímto e-shopem máte, můžete se o ně podělit i s ostatními, a to například na Heurece.

Závěr

Díky širokému sortimentu kabelek, aktovek, batohů, ledvinek, ale i menších doplňků jako jsou peněženky nebo spisovky jsou Kabelečky.cz skutečným pokladem mezi českými e-shopy s módními doplňky. Značka je navíc vysoce zaměřená na kožené zboží, a to jí dodává punc vysoké kvality i úrovně. Velkou pochvalu dáváme za detailní informace o každém z produktů, bleskové doručení, spolehlivost, jednoduché vrácení zboží, a především skvělé ceny za dodání. Navíc zde můžete využít jak celoroční nákupy za zvýhodněné ceny, tak i extra slevy na konkrétní kolekce nebo značky. Nákup v internetovém obchodě Kabelečky.cz tedy jednoznačně doporučujeme. Spolehlivost, kvalita a široký výběr.To vše zde najdete.

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a láska k módním doplňkům se u ní začala projevovat již v dětství, kdy s chutí upravovala a přešívala každý kousek, který nabízela ranná devadesátková móda. Orientuje se především na psaní článků, ale také e-booků a její největší módní inspirací jsou Francie a Skandinávie.

Nahoru

Podrobné nastavení

Co jsou cookies?

Soubory cookie jsou používány zejména k analýze údajů o uživatelích webu, k zobrazování personalizovaného obsahu, ke zlepšení funkčnosti webových stránek a v neposlední řadě ke zlepšení zážitku návštěvníků tohoto webu.

  • Nutné cookies

    Nutné cookies jsou nezbytné pro správné fungování a zobrazení webu i aplikací. Webová stránka bez nich nemůže fungovat. Ve většině případů jsou přednastaveny jako odezva na akci, kterou uživatel již provedl, jako například přihlašování, bezpečnostní nastavení nebo třeba vyplňování formulářů.

  • Preferenční cookies

    Preferenční cookies usnadňují uživatelům webu například vyplňovaní formulářů, neboť si pamatují jejich preference a není je tak nutné opakovaně vyplňovat. Preferenční cookies nejsou pro chod webu nezbytné a lze je tedy odmítnout. Jejich povolení však uživateli výrazně zjednodušuje a zpříjemňuje používání tohoto webu.

  • Analytické cookies

    Analytické cookies slouží tvůrcům webu k tomu, aby měli dostatečných přehled o využívání webu a s tím související možnost jej neustále zdokonalovat. Díky nim tak mají tvůrci přehled o tom, které stránky a funkcionality návštěvníci nejvíce využívají. Povolení těchto cookies však není pro uživatele nezbytné.

Nastavení cookies

Soubory cookie jsou používány zejména k analýze údajů o uživatelích webu, k zobrazování personalizovaného obsahu, ke zlepšení funkčnosti webových stránek a v neposlední řadě ke zlepšení zážitku návštěvníků tohoto webu.

Přijmout Nastavení